Teknopol
We turn innovation into business

Om Teknopol AB

En ordlista med förklaringar till de ofta förekommande orden i innovationssystemet Teknopols Inndictionary.


Har du en ny idé, tjänst eller teknik men inte är helt klar över hur du ska gå tillväga för att testa, utveckla, producera och marknadsföra den så att fler får glädje och nytta av den? Teknopol erbjuder helt kostnadsfri affärsrådgivning kring allt som har med affären att göra. Vi har sekretess. Kontakta johan.rosendahl@teknopol.se och berätta lite om din affärsidé, så ser han till att du får träffa rätt person bland alla våra affärsrådgivare

Våra rådgivare har själva drivit företag i din bransch och kan därför marknaden och har relevanta nätverk. Med oss kan du diskutera strategiska frågor om affärens utveckling, hitta pilotkunder investerare och andra samarbetspartners, och genom EU-projektet StartupInn också workshops med andra entreprenörer inom idégenerering, HR/rekrytering, företagsjuridiska frågor, patent och licensiering, marknadsföring. Det beror helt på var i processen din affär befinner sig och vad du behöver hjälp med.

Du får träffa våra rådgivare så ofta och länge som behövs för att din affärsverksamhet ska bli stabil. Vi har sekretess och våra tjänster är helt kostnadsfria (inga avgifter, inga ägarandelar) för dig som idébärare, forskare, entreprenör, tills ditt företag inte behöver våra tjänster längre - eller har intäkter nog för att betala privata konsulter för affärsrådgivning.
Det betyder att vi heller inte investerar eller lånar ut några pengar till startups, det gör andra aktörer som Almi, Innovationsbron och kanske din första kund. Men det kan vi prata om när vi ses. Välkommen hit!

Här hittar du alla kontaktuppgifter till Teknopols affärsrådgivare du kan också nå oss på info@teknopol.se eller tfn 046-286 87 50. Här finner du våra kontor.

Teknopol AB är en del av Region Skåne


 

News

2014.04.08
Cleantech Inn Sweden joined Innovation Pioneers
Read more »
2014.04.01
Vinnova: Tjänstelyftet – Innovationsprojekt - Upp till SEK 500.000/case
Read more »
2014.03.27
Teknopol stöttar initiativet #TackaNEJ
Read more »
Twitter Facebook